برگزاری سومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سومین کنفرانس بین المللی فناوری‌های نوین در علوم با حضور رییس و دبیر کنفرانس، دبیر علمی و اجرایی و مهمانان خارجی و داخلی در پردیس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل برگزار شد.

این کنفرانس بین المللی که با حضور مهمانان داخلی از جمله دکتر مهدی نژاد نوری معاونت محترم وزرات علوم، تحقیقات و فناوری ستاد کل نیروهای مسلح، دکتر متکان رییس محترم ملی یونسکو ایران، دکتر منصوری لاریجانی عضو محترم دانشگاه امام حسین (ع) و همچنین مهمانان خارجی این کنفرانس از جمله جناب آقای Dr. Rahman k. Muhsen، Dr. Hasanin H. Nasir، از دانشگاه بصره عراق و Paulo Martin  Dr.از دانشگاه سویس و Dr. Arifah Binti Abdul Kadir از دانشگاه دانشگاه پوترا مالزی  در پنج پنل تخصصی علوم زیستی، دامپزشکی، گیاهان دارویی، مهندسی و علوم پایه برگزاری گردید.

در ابتدا این مراسم دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس کنفرانس ضمن عرض خوش آمدگویی به مهمانان گرامی گفت: خداوند را شاکریم که توانسیتم سومین کنفرانس بین المللی نوین در علوم در پس از وقفه چهار ساله به دلیل ویروس کرونا در ساختمان جدید دانشکده دامپزشکی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل برگزار نماییم. امیدوارم این کنفرانس بتواند بستر مناسبی را برای رشد و پژوهش کشور عزیزمان ایران اسلامی در حوزه‌های علوم پایه، مهندسی، دامپزشکی و دیگر محورهای مرتبط با کنفرانس فناوری‌های نوین به وجود می آورد و زمینه ساز تبادل اطلاعات علمی و پیشرفت های جدید باشد چرا که آبادانی و سربلندی ایران عزیز به دست شما پژوهشگران خواهد بود.

دکتر حاجی زاده  مقدم ریاست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به تعداد مقالات این کنفرانس اشاره نمودند که در حوزه بین المللی 550 مقاله به صورت پوستر و 200 مقاله به صورت سخنرانی توسط دبیرخانه سومین کنفرانس بین‌المللی فناوری‌های نوین در آمل پذیرفته شد. همچنین 10 مقاله مربوط توسط سخنرانانی از کشورهای ایران، سوئیس، اتریش و عراق درپنل های تخصصی ارائه خواهد شد.

وی به محورهای برگزاری این کنفرانس اشاره کرد و افزود: پزشکی و سلامت، علوم زیستی و ژنتیک، انرژی‌های نو و تجدید پذیر، علوم دامپزشکی، مهندسی علوم پایه از محورهای اصلی این کنفرانس علمی در شهرستان آمل است.

رییس کنفرانس  در ادامه به اهداف برگزاری این همایش اشاره کرد و گفت: ارائه دستاوردهای علمی و به‌روز در حوزه های مختلف از جمله علوم زیستی، دامپزشکی، گیاهان دارویی، مهندسی و علوم پایه از اهداف مهم برگزاری این کنفرانس بین‌المللی بوده است.

رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل اضافه کرد: فرآوری گیاهان دارویی، فناوری‌های نانو در علوم، چالش‌های محیط زیست، اقتصاد دانش بنیان و اشتغال، کشاورزی پایدار و امنیت غذایی سیستم‌های هوش مصنوعی و سایبری، شبکه‌های کامپیوتری و پردازش داده‌ها، علوم پایه (شیمی، ریاضیات، فیزیک، علوم دامپزشکی (علوم پایه، پاتوبیولوژی و بالینی و علوم مهندسی (برق، مکانیک، شیمی) هم به عنوان محورهای این همایش بوده است.

رییس کنفرانس در بخش پایانی صحبت های خود یادآور شد: مقاله های برتر این کنفرانس در مجله تخصصی دامپزشکی و مجله مهندسی فناوری‌های نوین چاپ خواهد شد.

در ادامه برنامه های کنفرانس دکتر مهدی نژاد نوری معاونت محترم وزرات علوم، تحقیقات و فناوری ستاد کل نیروهای مسلح نیز به نقش کلیدی این کنفرانس ها اشاره داشتند و بیان نمودند: با توجه به سخنان مقام معظم رهبری به نقش کلیدی علم و پژوهش در مسیر قله های پیشرفت بسیار پر اهمیت خواهد بود و ما می توانیم از چنین فرصت های علمی پیش آمده جوانانی پویا و کارآمد را پیدا کرده و بسترهای لازم جهت کسب دستاورهای علمی بیشمار تلاش نماییم.

در این کنفرانس یک روزه در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل کارگاه های علمی و آموزشی به صورت تئوری و علمی برای شرکت کنندگان برگزار گردید و همچنین مقالات ارائه شده دانشجویان مورد بحث و تبادل نظر شرکت کنندگان و بررسی داوران قرار گرفت.

در بخش اختتامیه با سخنرانی دکتر منصوری لاریجانی عضو محترم هیات علمی دانشگاه امام حسین (ع)، دکتر فرید صمصامی خداداد دبیر محترم علمی کنفرانس و برگزاری مراسم تقدیر از برترین های این کنفرانس همراه بود.